UNDER BROARNA

UNDER BROARNA ÄR EN QUEER FEELGOODROMAN

Jonas Grindö har allt han drömde om som barn. En stadigt uppåtgående artistkarriär, en lägenhet i stan och en fantastisk sambo. Peter och han har varit ett par i åtta år och Jonas kan inte föreställa sig att leva med någon annan. Tillsammans med sina bästa vänner Marcus och Niklas fyller han vardagen med middagar, klubbkvällar och teaterpremiärer. Allt hade kunnat fortsätta att vara perfekt om inte Peter kommit hem en kväll och raserat allt. Plötsligt står Jonas vid avgrundens rand och vet inte vilka beslut han måste ta. Livet fortsätter runt omkring men han anar inget om vad som pågår i bakgrunden.


Under broarna är en historia om relationer som utspelar sig i ett samtida Stockholm i början av 2010-talet. Den beskriver hur passionerad kärlek kan uppstå men även hur stark vänskap kan raseras.

LÄSARRECENSIONER

"Superbra! Var vaken till kl. 04.00 för att jag inte kunde sluta läsa."


"En bladvändare!"


"Jag har njutit varenda sekund jag har läst. Det kändes som jag kände personerna och levde med i deras känslor."


"Den borde bli film!"

"Jag vill bara fortsätta läsa...väldigt fina porträtt! Och jag älskar den fina igenkänningen i platser och kändiskaraktärer."


"...fängslande story och fina karaktärer. Jag blev snabbt fångad och ville bara läsa vidare! Boken fyller ett tomrum på marknaden."


"Det enda som var tråkigt var att den tog slut så fort."

BESTÄLL UNDER BROARNA

Vi erbjuder dig att köpa boken via Adlibris och Bokus men även via oss direkt. Då kan vi även skicka en personlig hälsning från författaren om du till exempel vill ge bort Under broarna i present. Boken kostar 199:- (exkl. frakt).


Fyll i formuläret och skicka till oss.


  1. Fyll i kontaktuppgifterna och antal exemplar.
  2. Betala via Swish 1234585410.
    Glöm ej att skriva ditt namn.
  3. Du får en bekräftelse via e-post.
  4. Inom några dagar har du boken i din hand.
Kontakta oss på Njewd Publishing.

BESTÄLLNING

 
 
 
 
 
 

Sociala medier

Kontakta oss

Besök oss på Njewd Publishing.

Uringe 1, 147 91 Grödinge