Om oss
Njewd Publishing är unikt och inriktat på gaylitteratur

OM OSSNjewd Publishing är ett ungt och modernt förlag som är inriktat på gaylitteratur.


2017 gav Njewd ut sin första skönlitterära roman Under Broarna. Den största gayromanen på över ett decennium men även en samtidsskildring som utspelas i mitten av 2010-talet. En historia om tre vänner och deras vänskap, relationer och livskriser.


"Den var för viktig att gestalta så därför ville vi ge ut den på eget förslag, utan kompromisser. Vi garanterar att alla känner igen sig i hur det är att vara människa i dagens samhälle."

Peter Lindström, grundare

FÖRFATTAREVENEMANGNjewd arrangerar signeringar och författarevenemang med grundarna Magnus Carlsson och Peter Lindström. Under 2017 har vi hittills besökt Pridefestivaler i Stockholm, Malmö och Gävle.


Är du arrangör på en Pridefestival? Ägare av en bokhandel? Någon som söker samarbete? Låt oss veta, vi är nyfikna.

UPPHOVSMÄNNENMAGNUS CALSSON

Debutantförfattare med rötterna i Skåne. Magnus arbetar även som producent, marknadsförare samt skådespelare/artist som spelat med i ett flertal musikaler, komedier och shower och figurerat i flera Pridesammanhang.


Magnus älskar böcker, läser gärna romaner och memoarer. Dricker gärna ett glas vin och umgås under långa middagar.

PETER LINDSTRÖM

Litteraturälskare från Norrland som gjort karriär inom både politik och konsultvärlden. Är medgrundare och redaktör inom Njewd.


Peter njuter av att prova vin samt att resa till avlägsna och märkliga platser på jorden. Har stor fantasi som ibland skenar iväg. Skrattar mycket och ofta åt en sak i taget. 

NJEWD PUBLISHING HB


C/o Magnus Carlsson

Skanörvägen 9

121 52 Johanneshov


Org.nr: 969772-7643


Telefon: 073-330 59 39

E-post: info@njewd.se

SAMARBETSPARTNERS

 

Adlibris - Billiga böcker online

Bokus - Handla böcker online